Search
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Read more about #{Title}

Exchange Station

Facts

Location Client Cost Completion Awards
Liverpool, UK Aviva Investments £5m 2013 1

Project details

This office refurbishment project refocused the central atrium to become a new destination at the heart of the workplace, with a new concierge reception and improved connectivity. A prominent entrance is created underneath the arches of the original station facade.

The project provides 22,000 sqft of Category A office space, along with the redesign and refurbishment of common facility areas within the building to achieve a BREEAM rating of Very Good.

We delivered a comprehensive rebranding exercise including graphic wayfinding and building signage throughout the scheme.

Transformation of one of Liverpool's largest commercial office buildings.

Brief

  • rebrand and refurbish office building in Liverpool’s business district
  • reposition the development firmly within the city’s commercial property market

Results

  • transformation of one of Liverpool’s largest commercial office buildings
  • a sustainable and flexible design capable of responding to future demands
  • Manchester Society Of Architects Design Award (commendation)

Integrated services

architecture, interior design, graphics design