Search
#{_Lt}#{ImageTag} class="listItem-img listItem-img_autocomplete" src="#{ImageSrc}" alt="#{ImageAlt}" width="#{ImageWidth}" height="#{ImageHeight}" /#{_Gt}
#{Category}

#{Title}

#{Copy}

Read more about #{Title}

John Innes Centre, Norwich Research Park

Facts

Location Client
Norwich, UK John Innes Centre

Project details

John Innes Centre, New Generation Research Facilities, Norwich Research Park

A visioning and feasibility study to break down barriers between the plant and microbial scientists and the horticulturists and entomologists working in the glasshouses, controlled environment rooms and insectary.

The proposal draws the scientists together into multi-disciplinary houses creating a ‘collaboratory’ of wet and dry science activities across chemistry, biology, physics and ecology to better understand plant and microbial phenotypes and how they impact on the evolution of plant genetics and development. A variety of spaces in the landscaped research park are linked by a central public outreach gallery.

Integrated services

masterplanning, architecture